Styrk din online platform | Ligesom mange andre tilfredse kunder
WebWish Hjemmesider og Marketing
Styrk din online platform | Ligesom mange andre tilfredse kunder

MENU

AnbuArmy

Fra idé til realitet: International webshop klar til til vækst
WebWish Hjemmesider og Marketing

01. FAKTA

Kunde
AnbuArmy
Service
Udvikling af WooCommerce webshop samt optimering af SEO
CMS
WooCommerce
Markeder
Europa
Website
www.anbuarmy.dk
www.webwish.com
Samarbejdet siden
Januar 2022

02. UDFORDRINGEN

AnbuArmy efterspurgte en professionel og moderne webshop, som henvender sig til den yngre målgruppe. Det var vigtigt for AnbuArmy at webshoppen var stilren, simpel og nem at navigere rundt i. Derudover skulle man også kunne – søge på shoppen og finde i mest relevante oplysninger uden for meget besvær. Webshoppen skal kunne indeholde flere tussende produkter hvor hvert produkt kan findes igennem flere sorterings filtre. Det er meget vigtigt webshoppen fungere 100% på mobil. Webshoppen skal også være nem at navigere rundt i. AnbuArmy manglede også en markedsføringsplan og SEO optimering på deres platformer.

03. KONCEPT & LØSNING

Anime Streetwear Cloting

AnbuArmy er et moderne tøj brand der fokusere på streetwear tøj med en inspiration fra diverse anime serier og film. Endnu har der ikke været nogen gode leverandøre på markedet til denne branche – Her vil AnbuArmy gerne ind lede markedet. Her har vi bygget en custom webshop der kan håndtere flere tussende produkter, en række filtre og et moderne design der passer brandet. Webshoppen er optimeret til SEO og nem at bruge til markedsføring. Derudover har vi lagt en masse fokus på mobil versionen for at forbedre konverteringsevnen på alle platformer.

04. PROCES

Mapping samt fokus på resultatet

Hos Webwish kan vi ikke lide at kalde vores kunder for kunder – I vores øjne vil det nærmere ligne et samarbejde, da deres succes også er vores. Vi har arbejdet tæt på AnbuArmy for at kunne levere en moderne stilren webshop, som er skræddersyet til deres deres branche. Derudover har vi kunne sparre rigtig godt med AnbuArmy og derigennem kommet med nye idéer der kan forbedre konteringsevnen.

05. RESULTATET

Sømløst skift til Shopify Plus og øget konverteringsrate

Nu kan der nemt skabes nye shops til nye markeder – det handler udelukkende om, hvornår content til de lokale webshops kan være klar. Der er altså ikke nogle tekniske hindringer for Minimums yderligere ekspansion. Samtidig står de nu med et stærkt og agilt ecommerce setup, hvor udvikling af nye features og integrationer er en hurtigere proces end hidtil. Det har samtidig frigivet ressourcer internt til optimering og drift af minimums webshops. Efter skiftet til Shopify, har minimum oplevet en stigende konverteringsrate og omsætning online. Det har været mest tydeligt på Minimums udenlandske webshops, hvor indsatsen for lokalisering har været markant. Særligt kombinationen af tilpassede betalingsløsninger og sprogversionering, har i høj grad været med til at påvirke omsætningen positivt.
WebWish Hjemmesider og Marketing

Give us a call

Give us a call and let’s have a good chat about how together we can lift your digital presence to a new level. Based on tools from Google, Facebook and other popular services, we will give you a full insight into your potential online.
Pedersen