Styrk din online platform | Ligesom mange andre tilfredse kunder
WebWish Hjemmesider og Marketing
Styrk din online platform | Ligesom mange andre tilfredse kunder

MENU

Optimer dit online salg med en Skræddersyet hjemmesideløsning

Kom foran dine konkurrenter med en tilpasset hjemmeside, der genererer kundeemner og salg.
GRUNDLÆGGENDE FOR AT ANVENDE WEBSTEDER

Opnå dine mål med en tilpasset hjemmeside

Din hjemmeside er ofte stedet, hvor potentielle kunder leder efter information om din virksomhed, før de beslutter sig for, om de vil købe dine varer eller tjenester. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside fremstår professionel og troværdig. Webdesign er en altafgørende faktor, når vi taler om potentielle kunder – dermed også vækst og salg. En moderne, mobiloptimeret og æstetisk flot hjemmeside vil næsten med det samme kunne øge din konverteringsrate og er derfor også en god investering for din virksomhed.
WebWish Hjemmesider og Marketing
WebWish Hjemmesider og Marketing
Hvad tilbyder vi

Med en skræddersyet hjemmeside hos Webwish Media tilbyder vi blandt andet:

Er du også træt af dårlige løsninger og tomme løfter, der ikke lever op til dine forventninger?

Gennem os får du ikke kun en webdesigner, der brænder for faget, men også en samarbejdspartner, du kan regne med. Jeg lever af tilfredse kunder og derfor er din succes også min succes. Jeg går altid helhjertet ind i et samarbejde, så du kan trygt overlade den digitale del til os. Med os som din webdesigner er du sikret en professionel hjemmeside, der genererer salgs- og kundehenvendelser.

WebWish Hjemmesider og Marketing

Der er for meget “fnug” på markedet nu, at alle kan kalde sig webudviklere. Det er her, vi skiller os fuldstændig ud fra denne gruppe. Vi er begge uddannede webudviklere og meget passionerede

Med os som din webdesigner er halvhjertede løsninger slut – Vi har tilfredshedsgaranti og design indtil du er tilfreds!

Vi er uddannet i webudvikling og digital markedsføring, hvilket har givet os en dybere forståelse for, hvordan man designer hjemmesider, der genererer salg og vækst

trin for trin til dine mål

WebWish Hjemmesider og Marketing

1. Introduktion

Vi tager os tid til at forstå dit forretningskoncept og dine ønsker. Det plejer vi at gøre over telefonen. Det vigtigste er at skabe et så godt udgangspunkt som muligt.

WebWish Hjemmesider og Marketing

2. Setup

Efter at have modtaget råmateriale fra dig, såsom billeder og tekst, går vi i gang med at oprette din webshop. Eller webudviklere vil lave et layout efter dine ønsker og derefter præsentere det for dig.

WebWish Hjemmesider og Marketing

3. Justering

Der skal som udgangspunkt justeres i forhold til første udkast. Rettelserne vil foregå i tæt dialog med dig, hvor du kan give feedback og ønsker til designet.

WebWish Hjemmesider og Marketing

4. Lancering

Når du er tilfreds med udseendet af din nye hjemmeside, er næste skridt at lancere siden. Ejerskabet af siden vil blive overført til dig, og du vil nu have din nye hjemmeside.

Giv os et kald

Giv os et kald, og lad os få en god snak om, hvordan vi sammen kan løfte din digitale tilstedeværelse til et nyt niveau. Baseret på værktøjer fra Google, Facebook og andre populære tjenester giver vi dig et fuldt indblik i dit potentiale online.

Pedersen