Styrk din online platform | Ligesom mange andre tilfredse kunder
Empower Your Online Platform | Just like many other satisfied customers

Optimer dit online salg med en Skræddersyet webshopløsning

Få en komplet og professionel webshop, der er unikt tilpasset dig og dine brug for. Med en WooCommerce webshopløsning får du en fleksibel og brugervenligt system, hvor du nemt selv kan klare den daglige drift.

VIL DU SKALERE DIN VIRKSOMHED?

Med en direkte markedsføringsplan kan du skalere din virksomhed hurtigt

WebWish kan hjælpe med Facebook-annoncer, Google-annoncer og TikTok-annoncer. Vi rådgiver også vores kunder om den rigtige marketingstrategi. På den måde optimerer vi din vækst med et realistisk blik ind i målgruppen.

HVAD VI TILBYDERR

Med en skræddersyet webshop hos Webwish får du bl.a.

Er du også træt af dårlige løsninger og tomme løfter, der ikke lever op til dine forventninger?

Gennem os får du ikke kun en webdesigner, der brænder for faget, men også en samarbejdspartner, du kan regne med. Jeg lever af tilfredse kunder og derfor er din succes også min succes. Jeg går altid helhjertet ind i et samarbejde, så du kan trygt overlade den digitale del til os. Med os som din webdesigner er du sikret en professionel hjemmeside, der genererer salgs- og kundehenvendelser.

With Webwish as your web agency and sparring partner, we offer:

Hastighed og SEO optimering
Hos Webwish sørger vi altid for at gøre systemet SEO og Speed venligt. Vi har arbejdet med SEO og hastighedsoptimering i flere år.

Optimeret konvertering
Er din webshop effektiv til at konvertere dine besøgende til betalende kunder? Hvis ja, har du en god konverteringsrate. Det er noget, vi har specialiseret os i.

En 100% komplet løsning
Vi sikrer, at alt fra design, back-end og fragt- og betalingssystem er sat korrekt op. Din nye webshop er derfor 100% klar til at modtage bestillinger, når du overtager den

trin for trin til dine mål

1. Introduktion

Vi tager os tid til at forstå dit forretningskoncept og dine ønsker. Det plejer vi at gøre over telefonen. Det vigtigste er at skabe et så godt udgangspunkt som muligt.

2. Setup

Efter at have modtaget råmateriale fra dig, såsom billeder og tekst, går vi i gang med at oprette din webshop. Eller webudviklere vil lave et layout efter dine ønsker og derefter præsentere det for dig.

3. Justering

Der skal som udgangspunkt justeres i forhold til første udkast. Rettelserne vil foregå i tæt dialog med dig, hvor du kan give feedback og ønsker til designet.

4. Lancering

Når du er tilfreds med udseendet af din nye hjemmeside, er næste skridt at lancere siden. Ejerskabet af siden vil blive overført til dig, og du vil nu have din nye hjemmeside.

LAD OS HJÆLPE DIG

En webløsning tilpasset din virksomhed

Hos Webwish tilbyder vi en komplet webshopløsning, der passer til din virksomhed. Vi designer og udvikler forskellige butikssystemer – efter dine behov. Så uanset om du har brug for en simpel standardløsning eller en skræddersyet WordPress webshopløsning, der skal indeholde mange elementer – så står vi klar til at hjælpe dig.

Giv os et kald

Giv os et kald, og lad os få en god snak om, hvordan vi sammen kan løfte din digitale tilstedeværelse til et nyt niveau. Baseret på værktøjer fra Google, Facebook og andre populære tjenester giver vi dig et fuldt indblik i dit potentiale online.