Styrk din online platform | Ligesom mange andre tilfredse kunder
Empower Your Online Platform | Just like many other satisfied customers

VORES CASES

Få et nærmere kig på nogle af vores kunder, vi har hjulpet med Google Ads, Facebook Ads, Web Design, Custom systemer og branding

TØJ WEBSHOP

AnbuArmy

AnbuArmy er et moderne tøjmærke, der fokuserer på streetwear-tøj med inspiration fra forskellige anime-serier og film. Endnu har der ikke været nogen gode leverandøre på markedet til denne branche – Her vil AnbuArmy gerne ind lede markedet. Her har vi bygget en custom webshop der kan håndtere flere mellemde produkter, en række filtre og et moderne design der passer brandet. Webshoppen er optimeret til SEO og nem at bruge til markedsføring. Derudover har vi lagt en masse på mobilversionen for at forbedre konverteringsevnen på alle platforme.

PLATFORM FOR TWITCH DONATION

TippyBear Payment

TippyBear tilbyder donationsmuligheder for streamere. De understøtter MobilePay som den første udbyder på markedet og VISA, Mastercard, Google Pay & Apple Pay. TippyBear tilbyder lave gebyrer, som giver bedre indtjening for streameren og mere værdi for pengene som seer.
Platformen leverer også lavere gebyrer end andre betalingskonkurrenter på markedet.

WEBSTED FOR ADVOKA INFORMATION

EJLAW

EJ Law er et advokatfirma ejet af Erik Jegbjerg.
EJ Law fokuserer på private og erhverv

ONLINE TILPASSET KØBEMIDDELBUTIK TIL B2B

MIN KØBMAND

Custom backend system til Min Købmand. Programmeret med specifikke ordrefunktioner.

Giv os et kald

Giv os et kald, og lad os få en god snak om, hvordan vi sammen kan løfte din digitale tilstedeværelse til et nyt niveau. Baseret på værktøjer fra Google, Facebook og andre populære tjenester giver vi dig et fuldt indblik i dit potentiale online.